Temel İlkeleri Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın emniyetliği mevzusundaki veri birikimimizi ve deneyimimizi, bedii ve çağcıl düşüncemlarla birleştirerek ömür alanlarınıza haysiyet katmayı hedeflemektedir.

Yangın bapsı; insan esenlığını koruyup yangın ve duman kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yangın merdiveni kapısı, dumanı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı lokum özelliği sayesinde alevlerin kontrolör şeşna alınmasında bindi olur ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın merdiveni yardımıyla yangın esnasında insanoğluın emin ve hızlı bir şekilde boşaltma edilmesi katkısızlanır. Meydana getirilen tetkikat, yangın kafalangıcından itibaren güzeşte 3 dakikalık müddet süresince vaka yerinin dumanla dolduğu belirlenmiştir. Gene yalnızca 6 dakikalık gücük bir sürede âlemın alevlerle kaplandığı belirleme edilmiştir. Bu denli hızlı gerçekleşatır yangın olumsuzluklarıyla gestaltların mideindeki merdivenler kullanılamaz bir hal düzenır. Böylece kuruluşlardan çıkış imkânsız olur. En iyi seçenek kaçış yolu ise yangın merdivenleri sayesinde oluşur. Güç kaybının en aza indirilmesi evet da külliyen engellenebilmesinde yangın merdivenlerinin gösterişü çok büyüktür.

Isıya dayanıklı olması ve esrarı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından ötürüdır. İmalat sair kapı imalatları üzere bileğildir. özen edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Paslanmaz çelik yangın bapları, sair yangın kapıları gibi yapı eminği maksatının önemli bir parçkakımıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, nâre dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin öteki taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının kontrolör altına alınmasına yardımcı kabil ve insanoğluın binadan güvenli bir şekilde tahliye edilmesini katkısızlayabilir.

Yangın Bapsı anayasa amacı insanoğluın mazarrat görmeden binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Bu kabil yerlerde belirttiğimiz üzere birlik yangın çıkış noktasının olması da yeterli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu üzere kriterlerin dikkate tuzakınarak mukteza sayıda yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde de yarar vardır.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Yangın Bapsı, acil durumlarda konstrüksiyondan emin bir şekilde tahliye olanakı sağlayıcı, kanunlarla mecburi hale getirilmiş ve anatomi hayatını mahiyet yer, bünyeların en önemli unsurlarından biridir.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve makul bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Tamlanan Yangın Çıkış Kapısı bu mevsim dilimleri bir kapının yangına ne kadar süre dayanacağını söyleyiş etmektedir. Fakat bu mevzuda titiz yetişmek gerekir. Çünkü 90 dakika yangına dayanıklı olması gereken bir bapnın 30 zaman de dayanmadığı elan önce meydana getirilen testlerde doğrulanmıştır.

Ancak genelde kullanılan biçimi aşağı doğru itilen ve kolayca açılmasını sağlayıcı panik posta şeklindedir. Ağır durumlarda kullanılacağı midein az çok fiillevsel şekilde hizmet yapmalıdır.

Biraşırı yangın bapsı modelinin mahal aldığı bu alanda; panik barlı yangın bapsı, camlı yangın kapısı, çelik kapı, tezyinî yangın kapıları, ölçünlü yangın bapları kabil modeller bile bulunuyor.

Report this wiki page